Inloggen
Offertelijst
Direct leverbaar vanuit onze eigen voorraad
A-kwaliteit artikelen van de sterkste en duurzaamste materialen uit Europa
Persoonlijk contact met korte lijnen
Gratis snelle verzending vanaf €150,-
Voor 13:30 besteld? vandaag verzonden

Fitwerk & kranen

Fitwerk en kranen zijn onmisbare componenten in verschillende sectoren. Deze veelzijdige onderdelen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Variërend van industriële toepassingen tot bouwprojecten en meer. Bekijk ons ruime assortiment (draad)fittingen, kranen, flenzen en accessoires en plaats uw bestelling snel en gemakkelijk bij Teruplast.

Fitwerk & kranen

Fitwerk is essentieel in uw systeem

Onder fitwerk en kranen vallen verschillende producten. Allemaal onmisbaar indien u veel werkt met leidingen. Fitwerk is een verzamelnaam die gebruikt wordt om producten waarmee u leidingen of buizen kunt koppelen of afsluiten mee aan te duiden. Omdat dit fitwerk nauw verband houdt met de kranen hebben wij ze voor u in dezelfde categorie gebundeld.

Verschillende fittingen in ons assortiment

Alle fittingen die u bij ons terug kunt vinden, zorgen voor betrouwbare en lekdichte verbindingen. Essentieel voor de veiligheid en efficiëntie van het systeem. Bij ons kunt u diverse (draad)fittingen aanschaffen.

Diverse kranen vindt u bij Teruplast

Naast het fitwerk bieden wij u ook een ruim assortiment kranen aan. Uiteraard zijn deze van vitaal belang voor de doorstroming van water of gassen. Of het nu gaat om het openen of sluiten van watertoevoer in een gebouw of het regelen van de druk in een industriële installatie, kranen zijn onmisbaar voor een soepele werking van het systeem.

Onmisbare accessoires

Natuurlijk kunt u niet zonder lijmen en afdichtingsmiddelen indien u werkt met kranen en fitwerk. Wij bieden deze dan ook volop aan in onze webshop. Deze producten zorgen voor een veilige en duurzame verbinding tussen verschillende materialen, waardoor lekkages en andere problemen worden voorkomen.

Schaf uw fitwerk en kranen aan bij Teruplast

Graag voorzien wij u van al het fitwerk en kranen. Teruplast biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige fitwerk en kranen. Hierdoor mag u vertrouwen op een betrouwbare oplossing voor uw behoefte!

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen