Inloggen
Offertelijst
Direct leverbaar vanuit onze eigen voorraad
A-kwaliteit artikelen van de sterkste en duurzaamste materialen uit Europa
Persoonlijk contact met korte lijnen
Gratis snelle verzending vanaf €150,-
Voor 13:30 besteld? vandaag verzonden

Beregening

Bij Teruplast verkopen we producten van A-kwaliteit op het gebied van beregening aan klanten in de, tuinbouw, hovenierssector en retail. Als technische groothandel leveren we alle materialen om een betrouwbare beregeningsinstallatie aan te leggen, waaronder pompen, snelkoppelingen, sproeiers, leidingen en het nodige bevestigingsmateriaal. Wat u dus ook zoekt voor uw systeem, we hebben het in ons enorme assortiment.

Heeft u advies nodig om de benodigde producten te vinden? Neem dan snel contact op met onze klantenservice. We koesteren bij Teruplast een persoonlijke benadering en individuele communicatie, zodat u altijd goed geholpen wordt.

Beregening

De juiste beregeningsinstallatie voor in de land- en tuinbouw

Voor de juiste samenstelling van uw beregeningssysteem is het belangrijk om te weten welk materiaal u nodig heeft voor een betrouwbare werking en hoeveel grond het systeem moet beregenen. Alle onderdelen – van tuinsproeiers, pompen en leidingen tot aan de kleinste fittingen, filters en kleppen – moeten optimaal met elkaar samenwerken om uw grond en beplanting van water te voorzien. De mogelijkheden om het beregeningsmateriaal naar wens af te stellen, is een bepalende factor voor een specifieke samenstelling. Zo moet u rekening houden met het weer, de soort beplanting, de tijdstippen waarop de grond beregend moet worden en het seizoen. Bij Teruplast verkopen we al het materiaal om de beregeningsinstallatie samen te stellen waarmee u uw landbouwgrond of tuin naar wens kunt beregenen. Heeft u persoonlijk advies nodig? Neem direct contact met ons op!

Soorten beregeningssystemen

Om zo min mogelijk water te verspillen en de gewassen of beplanting effectief te beregenen, vindt u in onze webshop het materiaal om 3 verschillende beregeningssystemen te creëren.

Druppelberegening

Druppelberegening is de voordeligste manier om uw gewassen en planten water te geven. Een druppelslang geeft met eenzelfde interval een kleine hoeveelheid water af aan de grond. Zo krijgen de planten constant water en beregent u de grond op een effectieve wijze.

Sproeierberegening

We hebben bij Teruplast diverse soorten sproeiers in ons assortiment. U vindt bij ons rond en tik sproeiers, mini sproeiers, micro sproeiers en verstuif sproeiers. Welke sproeier het beste is, hangt af van de soort beplanting en de hoogte ervan.

Pop-up beregening

Pop-up sproeiers kennen zeer specifieke toepassingen. Vooral op grasvelden, tennisbanen en golfbanen worden ze geïnstalleerd. Ze hebben namelijk een enorm bereik, zijn krachtig en beregenen de grond gelijkmatig. Het grootste voordeel van de pop-up sproeiers is dat ze niet zichtbaar zijn wanneer ze niet actief zijn.

Advies nodig? Neem contact op Heeft u advies nodig om de juiste onderdelen voor uw beregeningsinstallatie te vinden? U neemt heel eenvoudig contact met ons op via 033 298 33 14 of info@teruplast.nl. Wij staan u graag te woord!

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen