Inloggen
Offertelijst
Direct leverbaar vanuit onze eigen voorraad
A-kwaliteit artikelen van de sterkste en duurzaamste materialen uit Europa
Persoonlijk contact met korte lijnen
Gratis snelle verzending vanaf €150,-
Voor 13:30 besteld? vandaag verzonden

Hygrometers

Met een hygrometer (luchtvochtigheidsmeter) stelt u binnen of buiten nauwkeurig de relatieve luchtvochtigheid vast. Zo weet u precies hoe het met de luchtkwaliteit in uw woning, kas, tuin of op werk gesteld is. Ook komt u er op deze manier achter of u actie moet ondernemen om de luchtkwaliteit te verbeteren. Met een hygrometer in huis of op werk signaleert u dus tijdig of er iets veranderd moet worden.


Bij Teruplast verkopen we allerlei soorten luchtvochtigheidsmeters. U vindt in ons brede assortiment zowel analoge als digitale exemplaren voor binnen en buiten.

Hygrometers

Hygrometer kopen bij Teruplast? Bekijk de voordelen!

Wilt u een hygrometer voor in huis of op werk kopen? Teruplast is sinds 1962 uw technische groothandel en biedt enorm veel voordelen:

 Breed aanbod hygrometers
 Altijd scherp geprijsd
 Analoge en digitale hygrometers van Duitse A-kwaliteit
 Gratis verzending v.a. € 150,-
 Voor 14:30 uur besteld? Zelfde dag verzonden!


Verschil analoge en digitale hygrometer

Het zichtbare verschil tussen een digitale hygrometer en analoge hygrometer is natuurlijk de interface. Een digitale hygrometer geeft de luchtvochtigheid op een andere manier weer dan een analoge. Vaak is een digitale hygrometer makkelijker af te lezen.

Ook zijn digitale hygrometers minder gevoelig voor vibraties. Hierdoor hoeft u ze minder vaak te kalibreren dan analoge hygrometers. De digitale variant is echter niet per definitie accurater. De accuraatheid van een hygrometer ligt onder andere aan de werking en de soort sensoren. Vaak zijn de iets duurdere hygrometers nauwkeuriger dan de goedkope.

Hygrometers voor binnen en buiten

Een luchtvochtigheidsmeter wordt voornamelijk gebruikt om de luchtkwaliteit in huis of op werk te meten, maar er zijn ook genoeg hygrometers op de markt die de kwaliteit van de buitenlucht meten. Bij Teruplast verkopen we uitsluitend de beste hygrometers voor binnen en buiten van het Duitse A-merk TFA.

Bestel vandaag nog een luchtvochtigheidsmeter

Als u uw hygrometer vandaag bij ons koopt vóór 14:30 uur, vesturen we de bestelling nog dezelfde dag. Zo heeft u uw product razendsnel in huis om de luchtkwaliteit nauwkeurig te meten.

Antwoord op uw vraag of meer informatie nodig? Neem contact op

Mocht u een vraag hebben voor onze klantenservice of meer informatie willen over onze A-merk hygrometers, neem dan gerust contact op via info@teruplast.nl of 033 – 298 33 14. We helpen u graag de juiste hygrometer voor uw situatie te vinden.

ash; 298 33 14. We helpen u graag de juiste hygrometer voor uw situatie te vinden.

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen