Inloggen
Offertelijst
Direct leverbaar vanuit onze eigen voorraad
A-kwaliteit artikelen van de sterkste en duurzaamste materialen uit Europa
Persoonlijk contact met korte lijnen
Gratis snelle verzending vanaf €150,-
Voor 13:30 besteld? vandaag verzonden

Vacatures

Teruplast (Technische Rubbers en Plastics) levert sinds 1962 ‘dus al meer dan 60 jaar’ A-kwaliteit artikelen aan de zakelijke afnemers. Teruplast koestert een persoonlijke benadering waardoor we met iedere klant een sterke klantrelatie kunnen opbouwen. Dit betekent dat onze service individueel gericht is en we u vanaf de kennismaking een optimale klantbeleving bezorgen! We werken bij Teruplast met korte lijnen. Dit betekent dat we snel handelen en goed met onze klanten communiceren. Het overgrote deel van ons assortiment is water gerelateerd. Onze klanten vindt u onder andere terug in de land- en tuinbouw, de industriële sector, de retail (denk hierbij aan de tuincentra’s), watersport en de ijzerwarenbranche.


Actuele Vacatures


Logistiek medewerker
De Logistiek Medewerker presteert elke dag op top niveau, is fysiek sterk en werkt graag met de handen. Jij heb een belangrijke rol! Je zorgt ervoor dat de producten op de juiste locatie in het magazijn worden geplaatst. En je maakt de klanten blij door de bestelde goederen tijdig naar de klanten te versturen.

Lees meer..


Is er geen vacature zichtbaar?

Wij zijn altijd op zoek naar de beste mensen om onze klanten optimaal te bedienen. Zie je geen passende vacature, maar denk je wel een verschil te kunnen maken in ons bedrijf? Als jij gepassioneerd bent in je vakgebied en denkt ons bedrijf naar een hoger niveau te kunnen brengen, komen we graag met je in contact. Verstuur dan een open sollicitatie door middel van onderstaand contactformulier en geef duidelijk aan wat wij missen als je niet bij ons in dienst bent.

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen