Inloggen
Offertelijst
Direct leverbaar vanuit onze eigen voorraad
A-kwaliteit artikelen van de sterkste en duurzaamste materialen uit Europa
Persoonlijk contact met korte lijnen
Gratis snelle verzending vanaf €150,-
Voor 13:30 besteld? vandaag verzonden

Betaalmogelijkheden

Betalen kan bij Teruplast op verschillende manieren. Betaalt u via onze webshop? Dan gaat dat via onze partner MultiSafepay. MultiSafepay handelt voor ruim 8.000 webwinkels veilige online betalingen af bij Nederlandse en buitenlandse financiële instellingen. MultiSafepay biedt betalingsoplossingen die voldoen aan alle veiligheidseisen. Het betaalproces van MultiSafepay wordt volledig in een beveiligde SSL (Secure Sockets Layer) omgeving afgehandeld. U kunt zien dat u op een SSL beveiligde site zit als de url begint met https://. Voor meer informatie kunt u de site van MultiSafepay raadplegen.


Wij doen niet ingewikkeld over op factuur betalen. U hoeft niet eerst bestellingen vooruit te betalen of uw bankafschrift te mailen: zakelijke afnemers kunnen op rekening geleverd krijgen vanaf de eerte bestelling. Het is wel zo dat hier een limiet op staat van maximaal 1000 euro. Wilt u graag op rekening bestellen zonder limiet dan zal dit pas geactiveerd worden na overleg met één van onze accountmanagers.

Betalen met iDeal: gratis en snel
Je betaalt tijdens het bestelproces eenvoudig online via je eigen bank en we nemen uw bestelling direct in behandeling. Makkelijk en snel

Betalen op rekening 30 dagen met limiet tot 1000 euro
U kunt gelijk na registratie bestellen op rekening, en we nemen uw bestelling direct in behandeling.

Betalen op rekening 
Op rekening betalen zonder limiet is alleen beschikbaar na overleg en bepaalde afspraken.


Wilt u op een later tijdstip een factuur inzien maar kunt u hem nergens terugvinden? Geen zorgen, log hiervoor in en ga in uw account naar "Orders en facturen".
Heeft u nog geen account aangemaakt? Dan is dit een goed moment om dit toch even te doen.

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen