Inloggen
Offertelijst
Direct leverbaar vanuit onze eigen voorraad
A-kwaliteit artikelen van de sterkste en duurzaamste materialen uit Europa
Persoonlijk contact met korte lijnen
Gratis snelle verzending vanaf €150,-
Voor 13:30 besteld? vandaag verzonden

Privacy

De informatie op deze webshop wordt door Teruplast met voortdurende zorg en aandacht samengesteld en onderhouden. Fouten kunnen echter niet altijd voorkomen worden. Er kunnen dan ook op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan de op de website aangeboden informatie. Teruplast aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die op enigerlei wijze voortvloeit uit het gebruik van de website, uit de onvolledigheid en/of onjuistheid van de op de website verstrekte informatie, uit het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de website dan wel virussen die via of door de website worden verspreid.

De website van Teruplast bevat verwijzingen en/of hyperlinks naar andere websites die niet door eSKa worden beheerd. Deze zijn door Teruplast te goeder trouw geselecteerd en opgenomen ter informatie van de gebruikers van haar website. Teruplast geeft geen garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het gebruik en de beschikbaarheid van dergelijke websites.

Teruplast kan niet garanderen dat aan haar toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van de niet tijdige ontvangst of verwerking van aan haar gezonden e-mails of andere elektronische berichten.

Alle intellectuele eigendomsrechten, waaronder auteursrechten, merkrechten en databankrechten, op de informatie, tekst, afbeeldingen, logo’s, foto’s en illustraties op deze website en op de lay out en vormgeving van deze website rusten bij Teruplast en/of haar licentiegevers. De informatie op de website is slechts bedoeld voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Het verveelvoudigen en openbaar maken van (delen van) de inhoud van deze website voor niet-persoonlijk gebruik, in welke vorm en op welke wijze ook, is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Teruplast niet toegestaan.


Privacy beleid
Het privacy beleid is van toepassing op elk gebruik van onze website en op alle persoonsgegevens die via de website aan Teruplast worden verschaft.

Wij nemen onze verplichtingen ten aanzien van uw privacy en de verwerking en doorgifte van uw persoonsgegevens zeer serieus. Wij hebben dan ook passende technische en organisatorische maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de overdracht en het bewaren van gegevens veilig verlopen.

Wij verzoeken u om ons privacy beleid aandachtig te lezen omdat daarin wordt vermeld op welke wijze en voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verzamelen. Door persoonsgegevens aan ons te verstrekken, verleent u toestemming voor de verwerking en doorgifte van persoonsgegevens zoals omschreven in dit privacy beleid.


Registratie persoonsgegevens
Teruplast neemt uw persoonsgegevens op in een elektronisch bestand. Bij alleen het gebruik van onze website worden, buiten het IP adres, geen persoonsgegevens verzameld. Wij zijn dan ook op geen enkele wijze in staat om uw identiteit vast te stellen als u slechts onze website bezoekt. In de volgende situaties registreren wij uw persoonsgegevens


  • Bij aanmelding als gebruiker van de website/ het aanmaken van een account op de website.
  • Bij het vragen van een offerte of het doen van een aankoop bij Teruplast.
  • Bij het verlenen van service en/of garantie.
  • Bij aanmelding voor marketinguitingen en/of nieuwsbrieven.

 

Daarbij kunnen wij u onder meer de volgende informatie vragen

  • Naam, geslacht, adres, geboortedatum, en contact gegevens zoals telefoonnummer en/of e-mail adres.
  • Datum/tijdstip wanneer u de producten en diensten geleverd wilt hebben.
  • Gegevens over uw functie en dienstverband.
  • Uw bankrekeningnummer.Gebruik van uw gegevens
Uw persoonsgegevens worden door Teruplast gebruikt om een opdracht uit te voeren, u te informeren over de status van uw opdracht, voor het meten van de klanttevredenheid, om door u gestelde vragen te beantwoorden, om u te informeren over lopende en toekomstige activiteiten en aanbiedingen en voor het versturen van nieuwsbrieven. Dit kan zowel elektronisch als per post plaatsvinden. Indien u geen prijs stelt op informatie over producten en diensten van Teruplast dan kunt u dit schriftelijk doorgeven aan onze klantenservice. Daarnaast worden uw gegevens anoniem gebruikt in managementinformatie en analyses. Met de resultaten hiervan zijn we beter in staat om de klanttevredenheid verder te verhogen en kunnen we onze diensten, producten en website verder verbeteren. Teruplast zal uw gegevens niet beschikbaar stellen aan derden tenzij dit voor een juiste uitvoering van de opdracht noodzakelijk is en/of tenzij daartoe een wettelijke verplichting bestaat.


Inzien en wijzigen van uw gegevens
U kunt op ieder moment inzage vragen in de gegevens die Teruplast over u verzamelt door een schriftelijk verzoek hiertoe aan de Afdeling Klantenservice van Teruplast te richten. Wij zullen u dan binnen vier weken een overzicht verstrekken van de bij Teruplast geregistreerde gegevens. Teruplast kan hiervoor betaling van de wettelijke vergoeding verlangen. Indien uw gegevens onvolledig of niet juist zijn dan kunt u dit eveneens schriftelijk kenbaar maken. Daarnaast kunt u te allen tijde uw gegevens inzien en wijzigen door in te loggen bij “Mijn gegevens” op onze website.

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen